galéria

Portré olajfestmény
 portré
olajfestmény
gyerekek
esküvői festmények
esküvő
 Állatportrék olajfestmény
 állatok,kedvencek
 
Tájkép olajfestmény
 tájképek
vadászat  festményen
vadász festmények
megrendelői vélemények

"Most voltam a postán és vettem át Tex kutyámról készült digitális festményemet" ! Nagyon szép lett és szeretném  megköszönni,  hogy elkészítette! A képnek méltó helye van most már nemcsak a szívemben, hanem a lakásomban is! Még egyszer köszönöm! Ajánlani fogom az ismerőseimnek!"
Üdvözlettel,Czabán Bernadett Manager asszisztens

***

továbbiak...

Elkészült festményeinkből

 

gyerekportré festmények
családi portré olajfestmény
gyermekportré olajfestmény
 állatportré festmény
G33 Nyári fényben 2 vászonkép festmény
vászonkép festmények
 olajfestmény készítése
  portré olajfestmény, vászonkép



Fotóból festmény-a kép vakkeretre feszítése

Azonnali megoldást szeretne lakásába?

Ha kész megoldást akar a festmény azonnali elhelyezésére a lakásban, akkor rendelje meg a keretező szolgáltatásunkat. A festményt fenyőfa vakkereretre feszítjük és ellátjuk akasztó füllel is. A vakkereten lévő vászonkép-amennyiben megereszkedne- utólagosan ékek segítségével teljesen kifeszíthető.Az ehhez szükséges faékeket mellékeljük.

 

 

A mai kor divatjának megfelelően a festményét így azonnal a falra akaszthatóan kapja meg. Amennyiben igazi /fedő/ képkeretet is szeretne hozzá, azt megvásárolhatja keretező szakműhelyekben, ahol a vakkeretre feszített festményt berögzítik önnek a kiválasztott színű, profilú, mintázatú lécekből méretre készített képkeretbe!

  A vakkeret árakról itt tájékozódhat!

 

 

 Érdeklődéseiket a 06 30 4670477 telefonszámon várjuk!

  e-mail:info@fotobolfestmeny.hu

<<vissza 

fotóból festmények  fotóról festmény  olajfestmény  giclée nyomatok  portré rajzolás olajfestmény reprodukció  portré készítés  fotórólfestmény  festmények készítése fotóról  portréfestés  fotorolfestmeny   festménymásolatok készítése  portréfestés fotóróportrékészítés fotóról  tájképek  csendéletek