galéria

Portré olajfestmény
 portré
olajfestmény
gyerekek
esküvői festmények
esküvő
 Állatportrék olajfestmény
 állatok,kedvencek
 
Tájkép olajfestmény
 tájképek
vadászat  festményen
vadász festmények
megrendelői vélemények

"Most voltam a postán és vettem át Tex kutyámról készült digitális festményemet" ! Nagyon szép lett és szeretném  megköszönni,  hogy elkészítette! A képnek méltó helye van most már nemcsak a szívemben, hanem a lakásomban is! Még egyszer köszönöm! Ajánlani fogom az ismerőseimnek!"
Üdvözlettel,Czabán Bernadett Manager asszisztens

***

továbbiak...

Elkészült festményeinkből

 

gyerekportré festmények
családi portré olajfestmény
gyermekportré olajfestmény
 állatportré festmény
G33 Nyári fényben 2 vászonkép festmény
vászonkép festmények
 olajfestmény készítése
  portré olajfestmény, vászonkép 

Krausz Ferenc olajfestményei

Egyedi ajándék ötletek


Krausz Ferenc olajfestmények

1960-as években születtem Budapesten. Rajzszakos gimnáziumi érettségi után műszaki főiskolán diplomáztam. Közel 10 éves "kitérő" után a festészet lett a fő tevékenységem, amit csak egy közel 3 éves, számítógépes játékok fejlesztéséhez kapcsolódó grafikusi munkával eltöltött időszak szakított meg.

Leginkább a 19. sz-i festészeti technika és ábrázolásmód áll közel hozzám. Az elmúlt évtizedben festményeim Európa  számos galériájában bemutatásra kerültek.

Kedvelem a hagyományos értékeket hordozó, látványában elsősorban megnyugtató, szépségre törekvő festményeket. Úgy gondolom, hogy a mai modern rohanó világunkból hiányoznak már ezek a "biztos megállók". Remélem, hogy egyre többünknek van hiánya ezekre a biztos, mára lassan elfelejtett értékekre.

olajfestmény fázisaiA festmények hagyományos olajtechnikával készülnek alapozott festővászonra,vagy farostlemezre. Első lépésben a festmény terve kerül felrajzolásra,majd az olajfesték felvitele következik. Amennyiben szükséges, egy végfirnisz/lakk/ felhordása zárja a folyamatot. Az olajfesték időtálló, nehezen fakuló festék. Generációkon át díszítheti lakását!

Kisebb festmények készen is kaphatóak a készlet függvényében, de a nagyobb méretűek leginkább személyes megrendelés alapján készülnek!

 

 

 


Krausz Ferenc festőművész galériája

A galériában elsősorban Krausz Ferenc olajfestményei tekinthetők meg. A Galéria tervei szerint igyekszik más kortárs festők bemutatkozásának is rendszeresen helyet adni. A bemutatkozó önéletrajzokat a művészi olajfestmények oldalon tekinthetik meg. A galéria kínálata folyamatosan bővül. Az aktuálisan megvásárolható alkotásokat külön kiemeléssel jelezzük. Érdeklődésüket, megrendelésüket az alábbi elérhetőségeken várjuk!


Csendéletek-gyümölcs és virágcsendéletek

olajfestmény csendélet olajfestmény csendélet olajfestmény csendélet

 

Tájképek

tájkép olajfestmény tájkép olajfestmény tájkép olajfestmény
     

Életképek

olajfestmény olajfestmény másolat  
     

 tel:0630 4670477

e-mail:info@fotobolfestmeny.hu