galéria

Portré olajfestmény
 portré
olajfestmény
gyerekek
esküvői festmények
esküvő
 Állatportrék olajfestmény
 állatok,kedvencek
 
Tájkép olajfestmény
 tájképek
vadászat  festményen
vadász festmények
megrendelői vélemények

"Most voltam a postán és vettem át Tex kutyámról készült digitális festményemet" ! Nagyon szép lett és szeretném  megköszönni,  hogy elkészítette! A képnek méltó helye van most már nemcsak a szívemben, hanem a lakásomban is! Még egyszer köszönöm! Ajánlani fogom az ismerőseimnek!"
Üdvözlettel,Czabán Bernadett Manager asszisztens

***

továbbiak...

Elkészült festményeinkből

 

gyerekportré festmények
családi portré olajfestmény
gyermekportré olajfestmény
 állatportré festmény
G33 Nyári fényben 2 vászonkép festmény
vászonkép festmények
 olajfestmény készítése
  portré olajfestmény, vászonképFotóról festmény-  olajfestmény, tájkép, csendélet, portré készítés

Művészi ajándék minden fontos alkalomra,ajándék egy életre!

 

fotóról olajfestmény

 

fotóról festmény

 

fotóról festmény

fotóról festmény olajfestményA fotó alapján készült olajfestmény, portré készítését nevezi oldalunk fotóról festmény szolgáltatásnak. A festőművész hagyományos festészeti eszközöket használ a festmény elkészítéséhez- ecset, olajfesték, vászon Előnye a hagyományosság,tartósság. A festmény egy életen át díszítheti szobáját!

Küldje el legsikerültebb fotóit és mi ennek alapján készítjük el festményt!

A fotó ábrázolhatja a családot, barátokat, kedvenc kutyát, cicát vagy akár egy szívedhez nőtt tájat. A lényeg, hogy a fotón a téma jól kivehető legyen, az alakok vagy az arcok ne legyenek nagyon ellentétes kontrasztban.

A teljes folyamat kezdve a megrendelésedtől a festmény kézbesítéséig kb3-4hét. Ez magában foglalja a fetmény elkészítését, száradását az olajtechnika miatt és a postázás idejét. Ez a határidő lerövidíthető-    sürgősségi igényét a megrendelésnél a megjegyzés rovatban, vagy telefonon sziveskedjen jelezni számunkra!

 Reprodukciók, olajfestmény másolatok készítése

fotóról festmény-  olajfestmény másolat, reprodukció készítéseVállaljuk minőségi olajfestmény másolatok készítését hagyományos olajtechnikával. Kedvenc faliképeit így lakásába, irodájába, vagy akár ajándékozás céljára is elkészíttetheti! A festményreprodukciók, másolatok  ára egyedi, ezekről érdeklődjön a megadott telefonszámon.

A festmények megváltoztatják lakása, irodája hangulatát! Rendeljen Tőlünk, amennyiben kedveli a hagyományos polgári lakás hangulatát, az értékeket gyűjtő, szerető miliőt, a meghittséget sugárzó életteret. 

  Festményrendelés  Krausz Ferenc kortárs festőművész mühelyéből.

 

Áraink

Megrendelés

 Érdeklődéseiket a +36 30 4670477 telefonszámon várjuk!

<<vissza a fotóból festmény főoldalra

 

fotóból festmények  fotóról festmény  olajfestmény  giclée nyomatok  portré rajzolás olajfestmény reprodukció  portré készítés  fotórólfestmény  festmények készítése fotóról  portréfestés  fotorolfestmeny   festménymásolatok készítése  portréfestés fotóróportrékészítés fotóról  tájképek  csendéletek

  e-mail:info@fotobolfestmeny.hu