galéria

Portré olajfestmény
 portré
olajfestmény
gyerekek
esküvői festmények
esküvő
 Állatportrék olajfestmény
 állatok,kedvencek
 
Tájkép olajfestmény
 tájképek
vadászat  festményen
vadász festmények
megrendelői vélemények

"Most voltam a postán és vettem át Tex kutyámról készült digitális festményemet" ! Nagyon szép lett és szeretném  megköszönni,  hogy elkészítette! A képnek méltó helye van most már nemcsak a szívemben, hanem a lakásomban is! Még egyszer köszönöm! Ajánlani fogom az ismerőseimnek!"
Üdvözlettel,Czabán Bernadett Manager asszisztens

***

továbbiak...

Elkészült festményeinkből

 

gyerekportré festmények
családi portré olajfestmény
gyermekportré olajfestmény
 állatportré festmény
G33 Nyári fényben 2 vászonkép festmény
vászonkép festmények
 olajfestmény készítése
  portré olajfestmény, vászonképFotóból festmény-Digitális festmény és a giclée nyomat

Egy új festészeti eszköz a művészek fegyvertárában!

Ha utazása, nyaralása feledhetetlen tájakat idéz és mindezt megörökítette fényképezőgéppel...

Gondoljon Ránk, ha üres a szobája fala. Gondoljon gyermekeire, hogy tekintetük mindíg találkozhasson. Akkor is, ha már messzire fújta őket az élet bolond szele. Gondoljon Ránk, ha félti a lassan tovatűnő Éveket.


 

fotóból digitális festmény 1 gyerek portré-digitális festmény


Az elküldött fotó alapján művészeink kézimunkával a képernyőn,rajzolva megalkotják a képet, majd kinyomtatjuk festővászonra-ez a nyomtatott kép a giclée. A kép művészi megalkotása szempontjából csak egy új eszközt jelent a képernyőn történő festés, rajzolás. Valójában az alkotó ecsetkezelése és látásmódja dönti el a kép valós megjelenítését, bármilyen-akár a hagyományos megszokott olajfestés esetén is.

Fotóból festmény- digitális festmény

Az általunk készített festmény nem tévesztendő össze egy egyszerű automata festőprogram gombnyomásra pillanatok alatt elkészülő képével! Mi kézzel festünk virtuális vászonra!

A teljes folyamat kezdve a megrendelésedtől a festmény kézbesítéséig körülbelül 8 nap. Ez magában foglalja a fetmény elkészítését és a postázás idejét. 

Az elkészült festményről a nyomtatás előtt mintaképet kérhet, melyet email-ben elküldünk- igy eldöntheti, hogy az megfelel-e az elképzeléseinek!

Fotóból festmény- digitális festmény

Minden fotó megfelelő, amin a fő téma jól látható.(nincs beárnyékolva az arc, vagy más fontos rész
Lehetőleg jó minőségű fotóra van szükség. Portré esetén fontos,hogy az arcvonások jól felismerhetőek és élesek legyenek legyenek- mivel személyesen nem ismerjük a fotón ábrázolt személyt,abból dolgozunk,amit látunk!
Minél nagyobb felbontású képet kérünk- nagyítás esetén a rossz minőségű fotón az arcvonások elmosódottá válnak ami megnehezíti a festmény elkészítését főleg az egyre nagyobb méretek esetén.
Ha digitális fényképről van szó, minimum3-4 Mpixeles fotót kérünk.
Ha papírképről szeretne festményt,akkor a szkennelés mértéke/digitalizálás/ 600dpi legyen!
A megrendelés során számunkra elküldött fotó esetleges rossz minősége esetén tájékoztatni fogjuk,amennyiben nem tartjuk megfelelőnek a festmény elkészítésére!

A digitális ecsettel készült kép lényegesen olcsóbb a hagyományosnál , melyek elkészítéséhez drágább alapanyagok és több munkaidő szükséges.

 

A képeket alapesetben tekercsben postázzuk, keretezésre készen. Külön megrendelésre azonban vakrámára feszítve, a mai divatnak megfelelően fedőképkeret nélkül küldjük el Önnek. Igy azonnal a  megfelelő helyére akaszthatja!

Áraink

Megrendelés

 Érdeklődéseiket a 06 30 4670477 telefonszámon várjuk!

 

Készítse el a fotót

 

Küldje el számunkra

 

Megfestjük és postázzuk Önnek!

<<vissza a fotóból festmény főoldalra

fotóból festmények  fotóról festmény  olajfestmény  giclée nyomatok  portré rajzolás olajfestmény reprodukció  portré készítés  fotórólfestmény  festmények készítése fotóról  portréfestés  fotorolfestmeny   festménymásolatok készítése  portréfestés fotóróportrékészítés fotóról  tájképek  csendéleteke-mail:info@fotobolfestmeny.hu